ActualitateAplicatiiTehnologieUltima ora

WhatsApp va permite editarea mesajelor text după ce au fost trimise

Utilizatorii WhatsApp ar putea în curând să editeze mesajele pe care le-au trimis deja dacă dezvoltatorii lansează următoarea actualizare, scrie Mirror.

Modificarea ar putea permite ca mesajele trimise într-un interval de 15 minute să poată fi editate, iar ulterior pot fi totuși șterse dacă vă răzgândiți complet.

Expeditorul și destinatarul vor vedea că mesajul a fost modificat. Se va afișa cuvântul ”editat” într-un text gri sub mesaj.

Deținută de Meta, populara aplicație de mesagerie are aproximativ 30 de milioane de utilizatori în Marea Britanie și 2 miliarde în întreaga lume.

Specialiștii spune că planul pentru mesaje editabile este „în curs de dezvoltare”, potrivit oamenilor din interiorul Meta, dar nu există o data concretă de lansare.

Dezvoltatorul poate decide chiar să nu lanseze funcția deloc.

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button