Foto-VideoFotografie mobilaLansari

Vivo X90 Pro: Smartphone-ul pentru pasionații de fotografie cu o cameră de 50 de megapixeli

Un nou smartphone pentru fotografi pasionați de calitatea imaginilor a fost lansat pe piața din România pe 10 martie, sub numele vivo X90 Pro. Dispozitivul este echipat cu un senzor pentru cameră de 1 inci, cel mai mare senzor de fotografie utilizat până acum pe un telefon mobil, și oferă un sistem de imagistică de ultimă generație creat de vivo și ZEISS. Erik Zhu, directorul general al biroului reprezentativ vivo în România, a declarat că acest smartphone aduce inovații importante pentru calitatea imaginii înregistrate în acest format și că este la cea de-a treia generație de dispozitive mobile create de vivo împreună cu camer.

Un element important al configuratiei cu trei camere ale dispozitivului este camera ZEISS de 50 de megapixeli cu senzor de 1 inci. Împreună cu senzorul IMX989 de un inci al camerei principale, utilizatorii vor putea folosi avantajele oferite de camera de 50mm dedicată pentru portrete, cu senzor mare, dar și avantajele camerei grandangulare de 12 megapixeli cu ajutorul căreia pot surprinde imagini panoramice.

În plus, introducerea tehnologiei dedicate pentru stabilizare optică a imaginii (OIS) este o altă îmbunătățire importantă a noului flagship pentru fotografiere profesională. X90 Pro folosește ZEISS T* coating pentru toate cele trei camere de pe spatele telefonului, reducând semnificativ reflexiile și ajutând la obținerea de imagini aproape lipsite de artefacte și alte efecte nedorite.

Componentele hardware de înaltă calitate reprezintă doar o parte din ceea ce face ca smartphone-ul vivo X90 Pro să fie un echipament profesional pentru portrete și pentru surprinderea de imagini excelente în condiții de luminozitate scăzută. Dincolo de avantajele oferite de partea hardware, noul smartphone folosește în mod inteligent numeroase inovații software, care îl poziționează ca dispozitiv potrivit pentru pasionații de fotografie.

vivo X90 Pro oferă fotografierea și filmarea pe timp de noapte. Acest flagship folosește inteligent diafragmele mari ale senzorilor tuturor camerelor, permițând utilizatorilor să înregistreze conținut video 4K HDR pe timp de noapte în culori naturale. Funcția AI Night View surprinde cele mai mici detalii în medii cu luminozitate extrem de scăzută, fiind ideal pentru pasionații de astronomie. Fotografierea portretelor este mai simplă ca niciodată cu modul Portret în stil ZEISS, oferind aspectul caracteristic oferit de obiectivele pentru portrete ZEISS, ce permite realizarea de portrete în mod mai creativ.

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button