AplicatiiCompaniiMediaRetele SocialeTehnologieUltima ora

Twitter Blue, disponibil și în România. Cât costă abonamentul pe lună sau pe un an întreg

Twitter Blue este acum disponibil și în România. Utilizatorii care plătesc abonamentul special primesc bifa albastră, aceeași care înainte era acordată conturilor oficiale ale instituțiilor, personalităților importante ori jurnaliștilor.

Twitter Blue anunţă extinderea în peste 20 de noi ţări, printre care: Olanda, Polonia, Irlanda, Belgia, Suedia, România, Republica Cehă, Finlanda, Danemarca, Grecia, Austria, Ungaria şi Bulgaria.

În România, abonamentul costă 37 de lei pe lună sau 390 de lei pe un an întreg, ceea ce ar însemna 32,5 pe lună.

Twitter Blue oferă mai multe facilităţi plătitorilor, printre care se numără funcţia de editare, posibilitatea postării clipurilor video de până la 60 de minute, creşterea limitei de caractere la 4.000 şi afişarea a doar jumătate din reclamele pe care le văd ceilalţi utilizatori.

Din păcate, această opțiune care acum este acordată la liber, a adus un număr mare de conturi false care pot da naștere unor știri false.

Ce este Twitter Blue

Twitter Blue este celebrul abonament cu plată care adaugă o bifă albastră (cont verificat) utilizatorului care plătește taxa lunară sau anuală.

Elon Musk a anunțat, la scurt timp după preluarea Twitter, că dorește introducerea unei taxe pentru conturile verificate, care să beneficieze și carecteristici suplimentare, în baza abonamentului plătit.

Până acum, Twitter folosea marcajul albastru pentru a indica conturile active, notabile și autentice de interes public pe care Twitter le-a verificat în mod independent pe baza anumitor cerințe. Acum, marcajul albastru poate însemna două lucruri diferite: fie că un cont a fost verificat conform criteriilor de verificare anterioare (activ și autentic), fie că respectivul cont are un abonament activ la Twitter Blue, explică platforma.

Sursa
iLikeIt

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button