ActualitateCompaniiMediaRetele Sociale

TikTok Index, primul instrument pentru măsurarea performanței conținutului brandurilor

Leo Burnett Bucharest și DATA Intelligence au creat TikTok Index, primul instrument pentru măsurarea performanței conținutului brandurilor pe această platformă.

Leo Burnett Bucharest, împreună cu divizia de DATA Intelligence a Publicis Groupe România, au creat TikTok Index, primul instrument creat pe specificul acestei platforme de comunicare, pentru a măsura performanța conținutului brandurilor și a identifica ce aduce cea mai mare valoare adăugată în fiecare industrie monitorizată. Instrumentul urmărește 12 industrii – fast food, soft drinks, hypermarkets, farmacii, financiar, electronice, telecomunicații, TV video on demand, auto, e-comm fashion, beauty – și este în continuă extindere.

Algoritmul indexului are la bază toți metricii publici ai platformei și este foarte apropiat de cel folosit de TikTok pentru împingerea în platformă a conținutului apreciat de utilizatori. Astfel, TikTok Index oferă o imagine cât se poate de autentică a activității brandurilor pe platformă și le ierarhizează în funcție de ceea ce inseamnă performanța, specific pe această platformă.

Instrumentul urmărește 12 industrii – fast food, soft drinks, hypermarkets, farmacii, financiar, electronice, telecomunicații, TV, video on demand, auto, e-comm fashion, beauty – și este în continuă extindere.

Datele din TikTok Index sunt actualizate săptămânal pe un site dedicat, astfel încât oamenii de comunicare să poată urmări în timp real activitatea din industria în care activează, precum și evoluția performanței conținutului brandului propriu vs. competitori.

Sursa
Facebook Cristian Manafu

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button