ActualitateCompaniiMediaTableteTelefoane

Samsung lucrează la Z Fold 5 și Flip 5 îmbunătățite, împreună cu un Tri-Fold care ar putea fi livrat la sfârșitul anului

Samsung Display, divizia care produce ecrane a gigantului sud coreean, a prezentat diverse concepte de dispozitive pliabile, inclusiv unul care se pliază de mai multe ori, de câțiva ani deja. Se pare însă că abia în 2023 s-ar putea să vedem și un produs comercial de acest gen din partea Samsung pe piață, întrucât încep să apară primele zvonuri care sugerează asta. De altfel, lansarea ar putea avea loc foarte curând, alături de celelalte modele pliabile din 2023.

În ultimii ani, Samsung și-a arătat intențiile pentru zona de pliabile: aceasta înlocuiește lansarea din luna august, care era tradițional rezervată modelelor din gama Note. Acum că seria note a fost practic „consolidată” în seria Galaxy S, gama de dispozitive Galaxy Z poate să experimenteze în zona de pliabile cu diverse forme și funcții noi.

Anul acesta, în august, sunt așteptate noile Galaxy Z Flip5 și Fold5, care vor aduce câteva schimbări mult așteptate de către fani. Pe partea de Flip ne putem aștepta la un ecran mai mare la exterior, care va îmbunătăți multe aspecte ale utilizării unui flip, în timp ce modelul Fold va aduce schimbări la capitolul balama și dimensiuni.

Alături de acestea, Samsung ar putea pregăti și prima sa tabletă pliabilă, un model „Tri-Fold”, cu două balamale și posibilitatea de pliere în forma literei Z.

Detaliile despre acest dispozitiv sunt momentan puține, iar singura mențiune din prezent este de la Yogesh Brar, leaker cunoscut de pe Twitter. Tot Brar spune și că Samsung nu va lansa un model Galaxy S23 FE anul acesta, așa cum nu a existat nici un S22 FE.

Sursa
gsmarena.com

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button