ActualitateCompaniiMediaTelefoane

Iese OPPO din Europa? Ce spun reprezentanții companiei și de la ce a pornit totul

Publicațiile internaționale de tehnologie au anunțat citând mai multe surse că business-ul chinez OPPO, cunoscut pentru smartphone-urile lansate și în România, alături de sub-brandul său OnePlus, ar urma să părăsească Europa. Primele țări din care ar urma să iasă ar putea fi Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania și Olanda. Într-un răspuns dat către Androidauthority.com, OnePlus a negat ferm aceste rapoarte.

Totul a început cu lansarea informației de către publicația chineză 36Krypton, urmând a fi preluată apoi de mai multe site-uri și nume importante din zona de tehnologie, precum Max Jambor și SnoopyTech. Aceștia au confirmat faptul că OPPO și sub-brandurile sale, incluzând aici OnePlus și posibil Realme, ies de pe mai multe piețe precum Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Franța și Olanda.

Motivele care ar împinge OPPO să iasă de pe aceste piețe ar ține de costurile mari pe care le implică vânzările, costuri ce fac ca randamentul investițiilor să nu fie unul ridicat.

Într-un răspuns transmis publicației wall-street.ro, reprezentanții OPPO precizează că „OPPO și OnePlus sunt devotați tuturor piețelor europene pe care activează în prezent. Am avut parte de un început foarte bun al anului 2023 care a inclus lansările de succes a mai multor produse în Europa și vom aduce, în perioada următoare, o gamă de produse noi. Ca întotdeauna, OPPO și OnePlus vor oferi produse inovatoare și servicii de vârf pentru clienții săi în continuare”.

Sursa
wall-street.ro

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button