AplicatiiCompaniiMedia

Aplicatia BT Pay si functionalitatea Round Up

BANCA Transilvania are vesti foarte importante pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, unele despre care ar trebui sa stie oricine foloseste serviciile sale, iar asta pentru ca in cadrul aplicatiei BT Pay a fost inclusa o functionalitate despre care ar trebui sa stim, si pe care putem sa o folosim.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca aplicatia BT Pay are implementat un sistem special care ne ofera posibilitatea de a economisi bani in viata de zi, cu zi, iar asta pentru ca in momentul in care efectuam plati, el este capabil sa transfere o suma modica intr-un cont de economii in mod automat.

Conform informatiilor pe care BANCA Transilvania le-a publicat, sistemul are denumirea Round Up.

BANCA Transilvania ofera acest sistem pentru oricare dintre clientii care au instalata aplicatia BT Pay in iPhone si Android, deci in mod teoretic oricine se va putea bucura de tot in propriul dispozitiv, daca doreste acest lucru.

E mai ușor să pui bani deoparte cu BT Pay. Prin Round Up. Prima dată, trebuie să alegi un multiplu de rotunjire: 1 leu, 5 lei sau 10 lei. După aceea, pentru fiecare plată pe care o faci cu cardul de debit, suma plătită se rotunjește până la multiplul pe care l-ai ales și se depune în contul tău de economii Round Up, care are și dobândă.

Hai să vezi un exemplu, ca să înțelegi și mai bine: ai ales multiplul de 1 leu și cumperi o cafea de 7,5 lei. Diferența de 0,5 lei ți se duce în contul de economii Round Up.

Sandu Ionut

Ionut ma numesc, dar lumea ma cunoaste drept Ionu. Sunt un graphic designer, webdesigner si digital artist. Munca mea se bazează pe cunoașterea, alegerea și echilibrul elementelor vizuale și comunicative! Ceea ce fac provine dintr-o mare pasiune pentru grafică și comunicare. Transform zi de zi proiecte in design-uri sofisticate și cu un impact emoțional ridicat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button